Skip to main content

Renkaloma Oy - varausehdot

VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (n. 25%) mökkiloman vuokrahinnasta eräpäivään mennessä tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppuosa vuokrasta maksetaan n. viisi (5) viikkoa ennen loman alkua.

Jos varaus tehdään myöhemmin kuin viisi viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Peruutuksesta toivomme saavamme kirjallisen tiedon (kirje, sähköposti, telefax) välittömästi esteen ilmaannuttua. Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu (n. 25%). Mikäli varauksen peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra.

Mikäli peruutuksen syynä on äkillinen sairastuminen tms. (lääkärintodistus vaaditaan), vuokra palautetaan ennakkomaksua lukuun ottamatta.

Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokraa palauteta.

MEIDÄN PERUUTUS

Renkaloma Oy:llä on oikeus peruuttaa varaus force majeure -tilanteessa, jolloin asiakkaalle palautetaan vuokra kokonaisuudessaan.

OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Mökin avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana. Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16 sunnuntai-iltaan klo 19 saakka.

Vuokraan sisältyy mökki varusteineen (kalusteet, astiat, sähkö, puut liiterissä, soutuvene ja alv). Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät mökkivuokraan.

Vuokraan eivät sisälly liinavaatteet, pyyhkeet ja siivous.
Mikäli varauksen päätyttyä huvilaa ei ole jätetty siistiksi tai siivous on puutteellista, perimme hinnaston mukaisen siivousmaksun korotettuna 25%.

Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin ilmoitettu maksimi vuodepaikkamäärä. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

VAHINKOJEN KORVAUKSET

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.