Etusivu | Esittely | Hirsihuvilat | Hinnasto | Varausehdot | Palvelut | Yhteystiedot | Sijainti 

 

Huippuvarustellut hirsihuvilamme

Joutsenen pesä | Aurinkorinne | Kuikkakärki | Rantataipale

Huviloiden seinäpinnat ovat käsin piilutettuja.

Hirsihuvilat ovat kaikin mukavuuksin varusteltuja, mutta tunnelmallisesti ja luonnonläheisesti sisustettuja. Kaikissa huviloissa on oma ranta, laituri, vene ja muurattu ulkogrilli. Huviloita vuokrataan ympäri vuoden. Ei lemmikkieläimiä.

Isot hirsihuvilat ovat joko 7" hirrestä käsinveistettyjä ja seinäpinnat piilukirveellä piilutettuja vanhan perinteisen tavan mukaan tai 7" lamellihirrestä tehtyjä nykyaikaisempia Mammuttihirsihuviloita.

Huviloiden varustus: Kurjet huutelevat Onkilammin luhtaikossa. Luonto on läsnä Renkaloman huviloilla.
*astiasto
*astianpesukone
*jääkaappi/pakastin
*sähköliesi ja -uuni
*mikroaaltouuni
*kahvinkeitin
*vedenkeitin
*leivänpaahdin
*TV
*DVD
*CD-soitin+radio
*pyykinpesukone

*vaatteidenkuivauskaappi
*höyrysilitysrauta
*pölynimuri
*varaava takka
*jatkuvalämmitteinen puusauna
*kaksi suihkua
* WC
*lapsille matkasänky ja syöttötuoli saatavissa käyttöön
*onkia
*pilkkejä
*katiska lupineen
*lintukirja

Joutsenen pesä tutustu huvilaan tästä >>>

Joutsenen pesä  on aito käsinveistetty huvila erämaatunnelmaisen Onkilammin rannalla. Joutsenet uiskentelevat lammella, kurjet huutelevat vastarannan luhtaikossa. Palokärki kajauttaa huutonsa ilmoille. Varsinainen luonto- ja lintuihmisen erämaatunnelmainen rauhoittumispaikka. Huvila sijaitsee aivan Jokiharjun kupeessa. Harjun päällä olevalla näköalapaikalla kolmen sadan metrin päässä on hirsipöytä vaikkapa eväsretkeä varten.

Joutsenen pesän keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen.

Yhteensä vuodepaikkoja 4 + 2. Makuuhuone parivuoteella, makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella, tupakeittiö vuodesohvalla, varaava takka, sauna jatkuvalämmitteisellä puukiukaalla, 85 m2 + kaksi katettua kuistia. Pihassa on hirsinen ulkopöytä.

Naapuriin on etäisyyttä n. 60 m.

Aurinkorinne tutustu huvilaan tästä >>>

Jos aurinko pilkahtaa pilven takaa, niin tänne säteet osuvat. Kynnösjärven rannan rinteeseen paistaa aurinko koko päivän. Muutenkin suojaisa paikka on lämmin ja leppoisa. Kynnösjärven (leveys 300m pituus 1,5 km) rannalla, veneyhteys Renkajärveen. Rantaan n. 20 m.

Huvilassa on vuodepaikkoja 4+2. Makuuhuone parivuoteella, makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella, tupakeittiö vuodesohvalla, varaava takka, sauna jatkuvalämmitteisellä puukiukaalla, 85 m2 + kaksi katettua kuistia, grillipaikka muuratulla grillillä ja hirsisellä ulkopöydällä. 
Naapuriin on n. 100 m.

Lisäksi kesäkäytössä on huvilan vieressä kesäsauna (27 m2 + kuisti), jossa on tupa, sauna, keittokomero ja kuisti. Kesäsaunan tuvassa on vuodesohva, josta saa vaikka lomavieraille kahden hengen sängyn. Kesäsaunan keittiössä mikro, jääkaappi ja kahvinkeitin.

Kynnösjärven tyyntä pintaa Aurinkorinteestä ihailtuna.
 Kuikkakärki tutustu huvilaan tästä >>>
Kuikkakärki sijaitsee arvostetun, puhtaan ja kalaisan Renkajärven (n. 10 km pitkä) rannassa.

Pohjapiirrokseltaan samanlainen kuin Aurinkorinne, mutta sisutukseltaan taas omaa ainutlaatuista luonnonläheistä tunnelmaansa. Upea kanto koristeena takan päällä, verhotangot kuorimatonta leppää, saunassa oksainen haapapylväs ym. erikoisuuksia.

Sisustus ja varustus korkealaatuista kaikki mukavuudet mukaan lukien.

Vuodepaikkoja 4 + 2, iso tupakeittiö, ylellinen sauna puulämmitteisellä kiukaalla, kaksi katettua kuistia. Naapuriin n. 80 metriä.
Kesällä käytössä myös erillinen rantasauna, jossa sauna, tupa (vuodesohvasta sänky kahdelle + 1 sänky), takka, keittokomero ja kuisti.

Rantataipale tutustu huvilaan tästä >>>
Rantataipaleessa on huomioitu myös liikuntaesteiset asiakkaat.

Kynnösjärven rannassa sijaitsee upea Mammuttihirsihuvila Rantataipale, 90 m2 + kaksi katettua kuistia. Kynnösjärvestä on soutuveneellä siltarumpuyhteys isompaan Renkajärveen.

Luonto on täällä lähellä. Luksushuvila on aivan rannassa (20 m), metsikköä ympärillä, ranta etelään päin. 

Sisustus on korkealaatuinen ja hyvin luonnonläheinen sekä sävyiltään että tunnelmaltaan ja yksityiskohdiltaan.

Vuodepaikkoja 4+2, iso tupakeittiö, iso sauna puulämmitteisellä kiukaalla, kaksi katettua kuistia. Naapuriin n. 60 metriä.

Kesällä käytössä erillinen rantasauna, jossa sauna, tupa, takka, keittokomero, kuisti. Tietysti oma ranta, laituri, vene ja grilli.

.